nieuws

Alphons van Gastel (66) overleden

Loopbaan

Vastgoedondernemer en projectontwikkelaar Alphons van Gastel is onlangs op 66-jarige leeftijd overleden.

Alphons van Gastel (66) overleden
Alphons van Gastel

Van Gastel begon na een carrière bij Joh. Matser, Shell en Pensioenfonds MN in 1990 zijn eigen onderneming, Alvesta Inter Properties.

In de jaren daarna was Van Gastel onder meer verantwoordelijk voor de eerste herontwikkeling van het Burgerweeshuis in Amsterdam (1993). Hij ontwikkelde de Blaak Office Tower aan Blaak 555 in Rotterdam (1993), diverse kantoorgebouwen in onder meer Gelderse Poort in Arnhem en in Ede, en het kantoorgebouw Domus Medica (2008) in Utrecht Papendorp.

Van Gastel was verder in opdracht van derden als ontwikkelaar actief. In opdracht van ING Vastgoed ontwikkelde hij de Hoftoren in Den Haag (2003), en hij was vanaf de start in 1994 als projectdirecteur verbonden aan Paleiskwartier in Den Bosch.

Van Gastel is in besloten kring begraven.

Reageer op dit artikel