nieuws

Willem van der Meijden in dienst bij HVBM Vastgoed

Loopbaan

Willem van der Meijden (33) treedt op 1 oktober 2017 in dienst als commercieel ontwikkelingsmanager bij HVBM Vastgoed in Tilburg.

Willem van der Meijden in dienst bij HVBM Vastgoed
Willem van der Meijden

Van der Meijden studeerde Economie aan de Universiteit van Tilburg en heeft ruim zeven jaar vastgoedervaring. Hij werkte eerder bij het Industrial team van Cushman & Wakefield, waar hij verantwoordelijk was voor de bedrijfsruimte activiteiten in Zuid Nederland.

Bij ontwikkelaar HVBM Vastgoed zal Van der Meijden de nieuwe functie van commercieel ontwikkelingsmanager bezetten, waarin Van der Meijden samen met algemeen directeur Adriaan Molenschot verantwoordelijk wordt voor de acquisitie van nieuwe projecten en voor de aansturing van de ontwikkeltrajecten.

Reageer op dit artikel