nieuws

Vier nieuwe taxateurs bij Cushman & Wakefield

Loopbaan

Vier nieuwe taxateurs bij Cushman & Wakefield
Nick van Assendelft

Het Valuation & Advisory-team van vastgoedadviseur Cushman & Wakefield in Amsterdam is per 1 september 2017 uitgebreid met vier nieuwe medewerkers.

Nick van Assendelft (26) rondde een studie af aan de Technische Universiteit Delft. Hij liep stage bij Savills. Thom Bode (25) werkte eerder bij Riemeijer Vastgoedconsultancy en Colliers. Robbert Feenstra (25) heeft ervaring als onderzoeker. Michael Warmenhoven (27) werkte als adviseur voor de Energy Desk van AVR.

Frank Adema, partner en head of Valuations & Advisory: ‘Sinds de overname van het taxatieteam van ING in de zomer van 2016, direct gevolgd door de overname van DTZ Zadelhoff in Nederland, telt ons team nu meer dan 140 professionals.’

Foto's

Reageer op dit artikel