nieuws

Vastgoedmarkt start ontbijtsessies aan de Zuidas

Loopbaan

Vastgoedmarkt houdt op 7 november 2017 de eerste van een reeks ontbijtsessies aan de Zuidas. Retailvastgoed staat in de schijnwerpers tijdens deze eerste sessie.

Vastgoedmarkt start ontbijtsessies aan de Zuidas
Vastgoedmarkt-ontbijtsessie

Het programma op 7 november 2017 begint om 8.00 uur en duurt tot uiterlijk 11.00 uur en bestaat uit twee keynotes en de presentatie van een onderzoek over de Nederlandse retailsector.

De eerste keynote wordt gehouden door director Store Operations Edwin Boer van Hudson’s Bay, de tweede door Robert-Jan Visser van Parfois-operator Parfection. Hij zoekt voor de tassen- en accessoireketen Parfois – die zojuist zijn vijfde winkel opende – in de komende jaren nog vijftien winkellocaties. Senior onderzoeker Michiel Boonen van de internationale vastgoedadviseur JLL presenteert zijn Retail Ranking 2017. Bekijk hier het volledige programma.

De eerste Vastgoedmarkt-ontbijtsessie aan de Zuidas wordt gehost door JLL, in het restaurant van zijn nieuwe Nederlandse hoofdkwartier op de 9e etage van de onlangs opgeleverde Zuid-toren van kantoorgebouw Atrium.

De kosten van deze inspirerende retail-sessie bedragen 295 euro, abonnees van Vastgoedmarkt ontvangen een korting van 50 euro en betalen 245 euro per deelnemer. Let op: er is plaats voor maximaal 80 personen, dus snel aanmelden is aan te raden.

Foto's

Reageer op dit artikel