nieuws

Van den Engel van CBRE naar Savills

Loopbaan

Van den Engel van CBRE naar Savills
Sander van den Engel naar Savills

Sander van den Engel (33) is per 1 september in dienst getreden als associate director binnen het Agency team van Savills Nederland.

Van den Engel (HTS, Bouwtechnische Bedrijfskunde) heeft tien jaar vastgoedervaring. Eerder was hij werkzaam als vastgoedmanager bij Rappange Vastgoed Beheer en meest recentelijk als senior consultant bij CBRE Agency. Daar was hij verantwoordelijk voor de aan- en verhuuractiviteiten van de commerciële vastgoedportefeuille in Amsterdam West, Sloterdijk en Amstelveen.

Wouter Stevens, head of Agency bij Savills Nederland: ‘Sander is een uitstekende vastgoedadviseur die in staat is een eindbelegger geheel te ontzorgen, mede door de combinatie van zijn commerciële en technische achtergrond. Een goede aanwinst voor het Agency team van Savills Nederland.’

Reageer op dit artikel