nieuws

Stephanie Abbink naar M7

Loopbaan

Stephanie Abbink heeft per 1 september 2017 het M7 Real Estate-team versterkt als asset manager. Zij zal verantwoordelijk zijn voor het beheer van de EREIP IV-portefeuille.

Stephanie Abbink naar M7
Stephanie Abbink

Abbink heeft haar studie Vastgoed & Makelaardij gevolgd aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven en is in december 2010 afgestudeerd bij Cushman & Wakefield Amsterdam op de afdeling Research. Vervolgens heeft ze in 2013 haar master gehaald aan de Universiteit van Madrid Departamento de Économia.

Ze heeft na haar Masters Real Estate ervaring opgedaan bij RSP Makelaars, Merin en bij NSI en zal nu het team van EREIP IV versterken. Als asset manager zal zij zich inzetten om de verhuur te verbeteren en het huurdersgenot te optimaliseren door actief asset management.

Reageer op dit artikel