nieuws

Rising Star: Thijs van der Burgt

Loopbaan

In deze rubriek stelt een jong talent in de vastgoedsector zich voor aan de hand van vijftien vragen. Dit keer: Thijs van der Burgt van Office App.

Rising Star: Thijs van der Burgt
Thijs van der Burgt

Leeftijd: 33 jaar

Opleiding: Accountancy.

Ik ben: CEO Office App.

Waarom vastgoed: Wij zijn dagelijks omringd door technologie en innovatie, maar als ik een kantoorgebouw binnenstap lijkt het alsof de tijd daar stil gestaan heeft. Ik zie het met Office App als een uitdaging om binnen kantoorgebouwen hetzelfde niveau aan innovatie te krijgen als in het dagelijks leven.

Belangrijkste trend: Office as a Service model, analyse van data uit gebouwen en de mensen in de gebouwen. De belangrijkste stap die daarna komt, is op basis van die analyses daadwerkelijk processen efficiënter krijgen en gedrag stimuleren.

Mijn rolmodel: Don Valentine, Sequoia Capital. Waarom blijkt uit twee quotes: ‘We were not interested in creating markets. It’s too expensive. We were interested in exploiting markets early
en ‘Great markets make great companies‘.

Mijn grootste succes: Het ontwikkelen van Office App en zien met hoeveel plezier tienduizenden mensen dagelijks gebruik maken van wat wij hebben ontwikkeld.

Ik zou mij willen ontwikkelen in: Ons credo is ‘Happy.Office.Life’. Ik besteed dan ook veel aandacht om mezelf te ontwikkelen in het managen van mijn mensen zodat zij zich ontwikkelen en happy & productief zijn in een flexibele organisatie.

Over 5 jaar ben ik: Nog steeds ondernemer :-).

Sociale media: Linkedin en Twitter.

Laatst bezochte evenement: Provada, waar wij prijs hebben gewonnen van meest veelbelovende Proptech bedrijf van 2017.

Favoriete gadget: Bose noise cancelling headphone.

Transportmiddel: BMW 320 touring

Vrijmibo/hangout: Café Brandon aan de Keizersgracht in Amsterdam.

Reageer op dit artikel