nieuws

Rebo Groep breidt uit naar Randstad met overname

Loopbaan

Rebo Groep breidt uit naar Randstad met overname
Overname PH-Kuijper door REBO Groep

Vastgoedbedrijf Rebo Groep heeft de activiteiten van P.H. Kuijper Makelaardij en Vastgoedmanagement in Amsterdam overgenomen. Rebo wil hiermee groeien en haar vleugels uitslaan richting de Randstad.

Rebo Groep telt inclusief de nieuwe vestiging in Amsterdam negen vestigingen. Het bedrijf is actief in vastgoedmanagement, VvE-beheer en woning- en bedrijfsmakelaardij. Henk Sloot, bestuurder van Rebo Groep BV is erg blij met de overname per 1 september 2017. ‘We zijn al een tijd actief aan de slag met het verbeteren van onze marktpositie in de Randstad. Met deze overname en nieuwe vestiging in Amsterdam voor twee van onze vier businessunits – Rebo Vastgoed Management/Rebo Huurwoning en Rebo VVE Management – winnen we heel veel aan slagkracht.’

Met de overname van de vastgoedactiviteiten van P.H. Kuijper is de vastgoedportefeuille van Rebo Groep uitgebreid. De totale beheerportefeuille bestaande uit woningen, commercieel onroerend goed en VvE bestaat nu uit ruim 38.000 eenheden. Rebo Groep telt in totaal honderd medewerkers. De vestiging in Amsterdam blijft gehuisvest op het adres H.J.E. Wenckebachweg 75 en zal onder de dagelijkse leiding blijven staan van vestigingsmanager Petra Kuijper.

Reageer op dit artikel