nieuws

Mijsberg nieuwe vastgoedadviseur Sweco

Loopbaan

Reinier Mijsberg (48) is per 1 september als senior consultant Vastgoed gestart bij de afdeling Capital Consultants van ingenieursadviesbureau Sweco.

Mijsberg nieuwe vastgoedadviseur Sweco
Reinier Mijsberg

Mijsberg heeft ruime ervaring in de vastgoedsector en in de financiële dienstverlening. In zijn functie zal hij zich met name focussen op new business development en de klantportefeuille. Na zijn studie Bedrijfskunde voor de Financiële Sector, startte hij als afdelingshoofd Verkoop Binnendienst bij Direktbank.

Vervolgens was hij vanaf 2000 directeur bij Valuas Vastgoed. Vanaf 2013 vervulde Reinier als zelfstandig ondernemer verschillende functies zoals managementconsultant, interimmanager, assetmanager en vastgoedexpert.

Reageer op dit artikel