nieuws

Jordy Diepeveen naar Savills

Loopbaan

Jordy Diepeveen (35) is 4 september in dienst getreden bij Savills als associate director in het team Investments.

Jordy Diepeveen naar Savills
Jordy Diepenveen

Diepeveen heeft meer dan tien jaar ervaring op het gebied van taxaties en beleggingsadvies. Als consultant bij DTZ Zadelhoff beoordeelde en analyseerde hij vastgoedportefeuilles. In zijn meest recente positie, als associate director Capital Markets bij Cushman & Wakefield, heeft Diepeveen een brede beleggersgroep geadviseerd bij het aan- en verkopen van commercieel vastgoed in Nederland. Bij Savills zal hij zich richten op het adviseren van beleggers en financiële instellingen bij het acquireren van commercieel vastgoed.

Jan de Quay, managing director Investments bij Savills Nederland: ‘Gedurende zijn carrière hebben wij Jordy leren kennen als een zeer ambitieuze, bekwame en betrouwbare adviseur. Wij zijn daarom ook zeer verheugd om hem te verwelkomen in ons team.’

Reageer op dit artikel