nieuws

John Uildriks International Director Tribes

Loopbaan

John Uildriks International Director Tribes

Tribes Inspiring Workplaces, aanbieder van flexibele werkplekken, heeft John Uildriks tot International Director van alle buitenlandse vestigingen benoemd.

Het Tribes-netwerk in het buitenland bestaat vooralsnog uit vier locaties in België en Duitsland, maar zal komend jaar snel worden uitgerold. Uildriks vervulde soortgelijke functies bij onder andere Regus, ISS Facility Services en Valeant Pharmaceuticals. 

Uildriks heeft zijn buitenlandse team versterkt met twee Tribal Chiefs voor de geopende locaties, Hamza Bouzalmad voor Tribes Brussels City Centre, en Alice Mardens voor Tribes Brussels European Quarter. Bouzalmad en Mardens zullen zich zowel operationeel als servicegericht inzetten, met de focus op een vijfsterren ervaring voor onze members.

Reageer op dit artikel