nieuws

Groenhuizen sectormanager Winkels Altera

Loopbaan

Groenhuizen sectormanager Winkels Altera
Ivo Groenhuizen

Ivo Groenhuizen is per 1 september benoemd tot sectormanager Winkels van Altera Vastgoed. In deze functie zal hij verder invulling geven aan de nieuw ingezette strategie.

Groenhuizen is ruim zeven jaar in dienst als portefeuillemanager Winkels. De laatste jaren richtte hij zich op food & convenience en de verslaglegging van het assetmanagement. In zijn functie als Sectormanager Winkels zal hij zijn focus leggen op de verdere vormgeving en performance verbetering van de winkelportefeuille van Altera Vastgoed.

‘Wij hebben er veel vertrouwen in dat Groenhuizen zijn functie op een enthousiaste en professionele wijze gaat invullen en onze sector Winkels, samen met zijn collega’s Ferdy Schenk, Ellen de Vries-Siebring en Joost Ankoné (per 1 september 2017), naar een nog hoger niveau kan ontwikkelen. Wij wensen hem hierbij veel succes en plezier toe’, aldus de Altera-directie.

Reageer op dit artikel