nieuws

Fidelity International breidt Europees team uit

Loopbaan

Fidelity International breidt Europees team uit
Maarten Frouws

Fidelity International heeft Maarten Frouws, Mirjam Raschka en Christopher Lyon Lynch benoemd. Ze zullen het vermogensbeheer en de beleggingsexpertise ondersteunen voor de vastgoedportefeuille van Fidelity in de eurozone.

Maarten Frouws (34) is afkomstig van Bouwfonds Investment Management. Hij wordt beleggingsexpert bij Fidelity in Nederland, met als uitvalsbasis Amsterdam. Mirjam Raschka, die bij Hannover Leasing vandaan komt, heeft ruim veertien jaar ervaring in het Europese vastgoed. Vanuit München zal zij de rol van fondsbeheerder voor Duitsland en Nederland op zich nemen. Christopher Lyon Lynch ten slotte wordt fondsbeheerder voor Frankrijk en België, en werkt vanuit Parijs. Voorheen werkte hij bij Ivanhoé Cambridge Europe. Fidelity heeft dit jaar al meer dan 150 miljoen euro opgehaald voor zijn Eurozone Fund.

Reageer op dit artikel