nieuws

Despina Katsikakis naar Cushman & Wakefield

Loopbaan

Despina Katsikakis naar Cushman & Wakefield
Despina Katsikakis

Cushman & Wakefield heeft Despina Katsikakis benoemd tot head of Occupier Business Performance EMEA.

Met deze benoeming wil Cushman & Wakefield internationaal een leidende rol pakken op het gebied van workplace performance. Met een trackrecord van ruim 30 jaar in onderzoek, innovaties en transformaties van werkomgevingen heeft Katsikakis haar sporen volgens Cushman & Wakefield ruimschoots verdiend.

Katsikakis adviseerde corporates als Google, Unilever, BP, GSK en Microsoft over de beste strategie om bedrijfsdoelen te halen met gezonde werkplekconcepten. Cushman & Wakefield verwacht veel van haar inbreng door de steeds sneller veranderende (digitale) werkomgeving en de impact hiervan op betrokkenheid, productiviteit en het welzijn van professionals. Cushman & Wakefield versterkte onlangs al zijn team Global Occupier Services met Asaël Akkerman BSc en Gerda Stelpstra MSc. Het team werkt vanuit Amsterdam.

Reageer op dit artikel