nieuws

Bleekemolen naar L’Etoile Properties

Loopbaan

Catrien Bleekemolen is per 1 september begonnen als asset manager bij L’Etoile Properties.

Bleekemolen naar L’Etoile Properties
Catrien Bleekemolen Foto: Roy Beusker

Bleekemolen (34) heeft ruim tien jaar vastgoedervaring. In 2007 begon zij bij Cushman & Wakefield als vastgoedadviseur op de afdeling Office Agency, waarna ze 3,5 jaar geleden de overstap maakte naar asset services als asset manager.  Daar was zij verantwoordelijk voor kantoren- en logistieke portefeuilles voor nationale en internationale opdrachtgevers.

L’Etoile Properties is werkzaam in de regio Amsterdam. Het heeft onder meer het Atrium, de grootste single asset vastgoedtransactie van 2017, namens Amundi aangekocht. De onderneming zal het team als gevolg van verdere groei dit jaar nog verder uitbreiden.

Reageer op dit artikel