nieuws

Aedes-bestuurder Bert Keijts overleden

Loopbaan

Bert Keijts, bestuurslid van Aedes en bestuurder van woningcorporatie Portaal, is woensdag 27 september 2017 op 65-jarige leeftijd overleden.

Aedes-bestuurder Bert Keijts overleden

Dat meldt de website van Aedes, de branchevereniging van woningcorporaties. Keijts was al geruime tijd ziek.

In december 2010 trad Keijts toe tot het algemeen bestuur van Aedes. De afgelopen zeven jaar was hij ‘met zijn brede ervaring en wijsheid een drijvende kracht in ons bestuur’, schrijft Aedes. Bouwen en duurzaamheid hadden zijn speciale aandacht. Met zijn betrokkenheid bij governance en toezicht, de parlementaire enquête en de nieuwe Woningwet heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd om de corporatiesector door een roerige tijd te loodsen. ‘Altijd op zijn kenmerkende manier: zakelijk, integer, aimabel en met humor.’

Reageer op dit artikel