nieuws

Rising Star: Tom van Noort

Loopbaan

Rising Star: Tom van Noort
Tom van Noort

In deze rubriek stelt een jong talent in de vastgoedsector zich voor aan de hand van vijftien vragen. Dit keer: Tom van Noort van Cushman & Wakefield.

Leeftijd: 24 jaar

Opleiding: Bachelor Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en Masters Finance en Real Estate Finance aan de Universiteit van Amsterdam.

Ik ben: Consultant Occupier Services bij Cushman & Wakefield.

Waarom vastgoed: Vastgoed is overal en je hebt er de hele dag mee te maken. Daarnaast is vastgoed tastbaar en zeer heterogeen, iets wat ik mis in bijvoorbeeld de aandelenmarkt.

Belangrijkste trend: Toegenomen vraag naar flexibiliteit van kantoorgebruikers en het slim erop inspringen van business center-concepten.

Mijn rolmodel: Ik heb geen rolmodel. Wel ben ik altijd gefascineerd door succesvolle ondernemers als Elon Musk en Pieter Zwart.

Mijn grootste succes: In de 10 maanden die ik als consultant werk bij Cushman & Wakefield heb ik veel verantwoordelijkheid gekregen, waarbij ik zelf grote projecten kan draaien. Uiteraard is ook een groot succes dat ik beide masters heb behaald.

Ik zou mij willen ontwikkelen: Tot een bredere vastgoedadviseur met meer markt- en proceskennis. Ook op internationaal niveau wil ik mij verder ontwikkelen en mezelf niet alleen beperken tot Nederland.

Over 5 jaar heb ik: Internationale ervaring bij een grote vastgoedadviseur/corporate.

Sociale media: LinkedIn en Facebook. Vooral om op te kijken tijdens mijn dagelijkse treinrit. Iets posten of delen doe ik nauwelijks.

Laatst bezochte evenement: Beleggingssymposium van Beleggingsvereniging B&R Beurs in De Doelen, met meer dan 700 bezoekers. Hier sprak onder andere JP Morgan over beleggingsportefeuilles en het component vastgoed binnen zo’n portefeuille.

Favoriete gadget: iPhone.

Transportmiddel: Elke dag met de trein van Rotterdam naar Amsterdam en weer terug. Voor afspraken een poolauto van Cushman & Wakefield.

Vrijmibo/hangout: Café de Blauwe Engel op de Amsterdamse Zuidas.

Reageer op dit artikel