nieuws

NRW zoekt beste scriptie over winkelsector

Loopbaan

NRW zoekt beste scriptie over winkelsector
Scriptieprijs

Belangenvereniging van winkelcentra NRW is weer op zoek naar de beste scriptie over de winkelsector.

Het doel van de jaarlijkse scriptieprijs is tweeledig. Enerzijds om scripties op WO-niveau, die relevant zijn voor de winkelsector in de breedste zin van het woord, in de schijnwerpers te zetten. Anderzijds om studenten kennis te laten maken met de sector en hun netwerk daarin verder te kunnen uitbreiden.

Studenten kunnen hun scriptie zelf aanmelden per e-mail bij de NRW. In de NRW-site is meer informatie over de scriptieprijs te vinden. Inschrijving staat open tot 1 oktober 2017. De winnaar ontvangt een NRW- lidmaatschap New Gen, plus een geldbedrag. Bijzonder is dat ook de universiteit waaraan de winnaar zijn opleiding volgt een prijs ontvangt.

De NRW-scriptieprijs 2017 ging naar Marius Rob voor zijn scriptie ‘Product availability as an omni channel coordination strategy’.

Reageer op dit artikel