nieuws

MVGM Vastgoedtaxaties benoemt directors

Loopbaan

MVGM Vastgoedtaxaties benoemt directors
Richard Pietersen

Directeur Roger Felix van MVGM Vastgoedtaxaties heeft vier associate directors en één managing director benoemd.

Michele Kalverla (Banking), Hans van Geet (Investors), Frank Alberts (Woningcorporaties) en Bjorn Jacobi (Health Care) zijn benoemd tot associate director. Zij zullen zich focussen op het verder professionaliseren en uitbreiden van de betreffende business lines. Richard Pietersen is benoemd tot managing director bij MVGM Vastgoedtaxaties. ‘Met deze benoemingen wordt het team van MVGM Vastgoedtaxaties verder geprofessionaliseerd en versterkt om in te kunnen spelen op de groeiende vraag bij onze opdrachtgevers’, zegt Felix.

Michele Kalverla stapte in januari 2017 over naar MVGM, hij werkte eerder bij CBRE. Hans van Geet werkt sinds juli 2008 voor de onderneming, die toen nog Meeùs Taxaties heette. Frank Alberts startte in oktober 2016 bij MVGM, na een overstap van Van Ameyde Waarderingen. Bjorn Jacobi werkt sinds april 2013 binnen het bedrijf.

Foto's

Reageer op dit artikel