nieuws

Jaarcongres CoreNet in teken toegevoegde waarde CRE

Loopbaan

Het jaarcongres van CoreNet Global EMEA – corporate real estate (CRE) van 12-14 september in Londen – staat in het teken van de toegevoegde waarde van CRE aan de strategie van de onderneming in een snel veranderende wereld.

Jaarcongres CoreNet in teken toegevoegde waarde CRE

Dat meldt de wereldwijde netwerkorganisatie van vastgoedprofessionals. Thema dit jaar is ‘Blurring the Lines: Transcending Boundaries’.  Ter sprake komen een aantal fundamentele verschuivingen die vragen om integrale oplossingen in een snel veranderende wereld. Uitdaging voor CRE-professionals is vooral om over de eigen grenzen heen te kijken en zo nieuwe kansen te creëren, laat de organisatie weten.

In 2016 vond de bijeenkomst in Amsterdam plaats. Dit jaar worden zo’n 500 deelnemers verwacht in het Lancaster Hotel in Londen. Zij kunnen aanschuiven bij tal van spreekbeurten, forumdiscussies, case studies en workshops voor praktisch en strategisch advies om beter om te gaan met de onzekerheden van een  onstabiele wereld.

Tot de sprekers behoren top vastgoedprofessionals van grote multinationals en instituten zoals Unilever, Shell, Procter & Gamble, Coca-Cola, UCL, MIT, Microsoft, GSK, British Land en Johnson & Johnson. Aan het eind van de tweede dag staat ook een netwerkevenement op de rol naar de Indoor City Kidzania.

Reageer op dit artikel