nieuws

Ingrid van Beekveld directielid Actys Wonen

Loopbaan

Ingrid van Beekveld (42) wordt per 1 september 2017 operationeel directeur en lid van het directieteam van Actys wonen.

Ingrid van Beekveld directielid Actys Wonen
Ingrid van Beekveld

Van Beekveld heeft een bedrijfskundige achtergrond. Ze komt van Ricoh en heeft daar verschillende managementfuncties bekleed. Sinds 2011 was ze daar manager sales support. Na een dienstverband van dertien jaar heeft ze besloten een nieuwe uitdaging bij Actys Wonen aan te gaan.

De directie van Actys Wonen bestaat verder uit Emmy Schuit, algemeen directeur. Actys Wonen beheert en verhuurt landelijke vastgoedportefeuilles voor institutionele beleggers, particuliere beleggers en woningcorporaties. Voor deze portefeuilles neemt Actys Wonen het beheer, de verhuur en/of advisering uit handen. De beheerportefeuille omvat ongeveer 20.000 woningen en parkeerplaatsen.

Reageer op dit artikel