nieuws

Floyd Los naar De Mik

Loopbaan

Het commerciële team van De Mik Bedrijfshuisvesting is per 1 augustus 2017 versterkt met Floyd Los.

Floyd Los naar De Mik
Floyd Los

Los (30) is de afgelopen zeven jaar in dienst geweest bij JLL en was werkzaam in het Industrial & Logistics team. Hij was hier verantwoordelijk voor de regio Groot Rotterdam.  Los zal bij De Mik Bedrijfshuisvesting  verantwoordelijk worden voor het  uitbouwen van de Industriële & Logistieke afdeling, waarbij hij zich  naast de aan- en verhuur ook zal gaan richten op aan- en  verkopen & beleggingen van bedrijfsmatige & logistieke complexen.

De Mik Bedrijfshuisvesting is een regionaal georiënteerd makelaarskantoor, vanuit de logistieke discipline ligt de focus op de Randstad en Zuidwest Nederland.

Reageer op dit artikel