nieuws

Capital Value drie medewerkers rijker

Loopbaan

Het team van Capital Value breidt verder uit. Door het toegenomen aantal werkzaamheden is het team per 1 augustus versterkt met drie nieuwe medewerkers: Arjan Peerboom (vastgoedadviseur), Lotte de Jong (junior vastgoedadviseur) en Charlotte Reintjes (projectsecretaresse).

Capital Value drie medewerkers rijker
Uitbreiding team Capital Value

Arjan Peerboom (24) zal het nieuwbouwteam van Capital Value versterken. Dit team begeleidt ontwikkelaars bij de verkoop aan beleggers en adviseert over planvorming. Daarnaast adviseert het team beleggers bij de aankoop van nieuwbouwontwikkelingen. Peerboom heeft een aantal jaren werkervaring en werkte eerder bij Cushman & Wakefield (voorheen DTZ Zadelhoff) als vastgoedadviseur.

Lotte de Jong (25) was eerder werkzaam als projectmedewerker Vastgoed bij Provides. Naast haar werkzaamheden als junior vastgoedadviseur is zij in de afrondende fase van haar studie Bouwtechnische Bedrijfskunde aan de Hogeschool van Amsterdam. Charlotte Reintjes (32) is een ervaren projectsecretaresse afkomstig van LEXSIGMA Advocaten. Zij ondersteunt de vastgoedadviseurs in het structureren van de verkoopprocessen.

Kees van Harten: ‘Arjan is door zijn ervaring met de aankoop van ruim 300 miljoen euro aan nieuwbouwprojecten een welkome uitbreiding van het nieuwbouwteam. Daarnaast zijn wij erg blij met de komst van Lotte en Charlotte. Met deze uitbreiding van ons team hebben wij voldoende capaciteit in huis om het groeiende aantal opdrachten volgens onze kwaliteitseisen uit te voeren.’

Reageer op dit artikel