nieuws

Rising Star: Roos van Voorden

Loopbaan

In deze rubriek stelt een jong talent in de vastgoedsector zich voor aan de hand van vijftien vragen. Dit keer: Roos van Voorden van Briq Real Estate.

Rising Star: Roos van Voorden
Roos van Voorden

Leeftijd: 29 jaar.

Opleiding: Vastgoed en Makelaardij aan de Hogeschool Rotterdam.

Ik ben: Real estate agent Industrial & Logistics bij Briq Real Estate.

Waarom vastgoed: Iedereen krijgt er in zijn leven mee te maken. Het logistieke en industriële vastgoed trekken mij het meest. Ik ben een geboren Rotterdammer en opgegroeid in de grootste haven van de wereld. De haven heeft iets magisch. De logistieke en industriële sector is zeer dynamisch, die verveelt nooit. Niet alleen het vastgoed vernieuwt en verandert, maar ook de gebruikers, producten en systemen. Dit is wat ik leuk vind: je vastbijten in een sector en er zoveel mogelijk over te weten komen.

Belangrijkste trend: Dat zijn er meerdere. Maar een belangrijke is het bouwen van logistiek op risico, een gebouw neerzetten zonder dat er een een gebruiker/huurder is. Veel ontwikkelaars en beleggers kiezen deze tactiek, omdat blijkt dat zodra de bouw is gestart, de potentiële gebruikers hier op af komen. Dat heeft alles te maken met het ontbrekende product en de aanhoudende vraag naar logistiek vastgoed.

Mijn rolmodel: Dat heb ik niet echt, ik vind dat je altijd vanuit je eigen kracht moet werken en denken. Wel heb ik veel mensen die ik bewonder die al langer werkzaam zijn in dezelfde branche en meer ervaring en kennis hebben.

Mijn grootste succes: Ik werk pas 4 maanden bij Briq Real Estate. We zijn met veel leuke dingen bezig die wellicht tot grote successen leiden. Het leukste en waarschijnlijk mijn grootste succes tot nu toe was bij mijn vorige werkgever Cushman & Wakefield. Samen met mijn collega’s adviseerde ik bij de aanhuur van een grote retailer.

Ik wil mij ontwikkelen in: Er zijn meerdere gebieden waarop ik mij wil ontwikkelen, maar mijn hoofddoel is mij verder ontwikkelen als makelaar/adviseur in het industriële en logistieke vastgoed. Dat is wat mij drijft en waar mijn passie ligt.

Over 5 jaar ben ik: Een van de beste, zo niet de beste, industriële en logistieke makelaars van Nederland.

Social media: LinkedIn, Facebook, Instagram en Snapchat.

Laatst bezochte event: Smartlog-event van DHG in Moerdijk.

Favoriete gadget: Ik heb geen gadgets, behalve een mobiele telefoon.

Transportmiddel: Renault Clio.

Vrijmibo/hangout: Bokaal in Rotterdam.

Reageer op dit artikel