nieuws

Oprichting Grimonte Investment Management

Loopbaan

Oprichting Grimonte Investment Management
Luuk van den Heuvel, Stefan Gales en Erik van Langeveld hebben Grimonte Investment Management opgericht.

Luuk van den Heuvel, Stefan Gales en Erik van Langeveld hebben Grimonte Investment Management opgericht. De drie hebben voorheen lang met elkaar samengewerkt binnen The Ibus Company.

De onderneming is een boetiek die vastgoedinvesteringen initieert en managet voor met name family offices en private investeerders. Grimonte heeft onlangs haar eerste stappen gezet door onder meer een klant te begeleiden bij de verkoop van een in de Randstad gelegen kantoorgebouw aan een buitenlands investeringsfonds. Meer details wil Grimonte niet geven.

De partners van Grimonte zijn allen ruim 25 jaar in de vastgoedsector actief. Luuk van den Heuvel en Stefan Gales waren bij The Ibus Company onder andere actief op gebied van acquisities en asset management. Erik van Langeveld was verbonden als associate partner.

Reageer op dit artikel