nieuws

Dick Braat directeur en partner bij Nova Capital

Loopbaan

Dick Braat directeur en partner bij Nova Capital
Dick Braat

Dick Braat (50) is toegetreden tot de directie van Nova Capital en tevens partner geworden.

De directie van de aanbieder en beheerder van vastgoedbeleggingsfondsen bestaat daarmee uit Harm Scholte, Ron Steenvoorden en Dick Braat. Braat heeft 25 jaar ervaring in de vastgoedbranche, als controller, bankier en adviseur.

Braat gaat zich binnen Nova Capital onder andere bezighouden met het risk management van de nieuwe beleggingsfondsen die beleggen in kwalitatief hoogwaardige wijkwinkelcentra met goedlopende supermarkten.

Met de komst van Braat gaat Nova Capital zich ook richten op het geven van financieel advies aan ondernemers in de vastgoedbranche en daarbuiten. Deze dienst wordt verleend vanuit Nova Capital Consultancy.

Braat is in zijn vrije tijd een enthousiast roeier.

Reageer op dit artikel