nieuws

Boek & Offermans Makelaars breidt uit naar Venlo

Loopbaan

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, heeft een kantoor in Venlo geopend.

Boek & Offermans Makelaars breidt uit naar Venlo

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, heeft opnieuw haar activiteiten uitgebreid. Nadat eerder al een kantoor in Venray werd geopend, is nu ook het kantoor in Venlo een feit. Reden is de grote toename van werkzaamheden in Noord-Limburg.

Een grote toename van de werkzaamheden in Noord-Limburg heeft ons gemotiveerd om ook in Venlo een kantoor te openen, stelt de vastgoedadviseur. ‘Met deze uitbreiding willen wij onze expertise en slagkracht in de regio Noord-Limburg versterken, waardoor we onze lokale- en landelijke opdrachtgevers nog beter van dienst kunnen zijn.’ Paul Boon is in het kantoor in Venlo het aanspreekpunt.

Reageer op dit artikel