nieuws

De absolute toppers uit de vastgoedsector

Loopbaan

De absolute toppers uit de vastgoedsector

Tijdens het Vastgoedmarkt Trends Congres 2017 op 20 april aanstaande wordt de Vastgoedman van het Jaar bekend gemaakt. Deze prijs gaat naar de vastgoedman (of -vrouw) die zich in het afgelopen jaar op bijzondere wijze heeft onderscheiden.

Voor dit prestigieuze eerbewijs, dat voor de zestiende keer wordt toegekend, zijn opnieuw vijf vooraanstaande vastgoedpersoonlijkheden genomineerd. De genomineerden voor de Vastgoedmarkt Award 2017 zijn in alfabetische volgorde:

Jason Blackmore, G&S Vastgoed
Jaap Blokhuis, Multi Corporation
Hans Copier, Propertize
Jeroen Lokerse, Cushman & Wakefield
André Snippe, Snippe Projecten

De nominaties kwamen tot stand op basis van voordrachten door de vijf voorgaande winnaars van de Vastgoedman van het Jaar Award. Dat zijn in anti-chronologische volgorde Pieter Affourtit (voormalig algemeen directeur WPM Groep, 2016), Marco Hekman (ceo CBRE Nederland, 2015), Cuno van Steenhoven (voormalig directievoorzitter DTZ Zadelhoff, 2014), Lesley Bamberger (ceo Kroonenberg Groep, 2013) en Pieter Hendrikse (voormalig ceo CBRE Global Investors, 2012). Zij dienden ieder een shortlist in van drie personen, waarvan tijdens een stevige discussie tijdens een lunch aan de Amsterdamse Zuidas uiteindelijk vijf genomineerden overbleven.

Via een stemformulier kunnen lezers en bezoekers van Vastgoedmarkt.nl hun favoriet onder de genomineerden aangeven. De publieksstemmen samen hebben hetzelfde gewicht als het oordeel van één jurylid. Stemmen kan tot en met 18 april 2017. De winnaar ontvangt een blijvend aandenken en een wisselbeker met daarin zijn naam gegraveerd. Het Vastgoedmarkt Trendscongres wordt dit jaar gehouden in het ABN Amro-hoofdkantoor aan de Amsterdamse Zuidas.

Reageer op dit artikel