nieuws

Rising Star: de vragenlijst

Loopbaan

Rising Star is een vaste rubriek van Vastgoedmarkt en verschijnt vrijdags online en op maandag in de nieuwsbrief. In deze rubriek stelt een jong talent in de vastgoedsector zich voor aan de hand van vijftien vragen.

Rising Star: de vragenlijst

Rising Stars zijn jonge vastgoedprofessionals met nog maar enkele jaren ervaring in de vastgoedsector. In de kolom hiernaast vind je eerder verschenen afleveringen van deze rubriek.

Meedoen is eenvoudig: beantwoord 16 van de onderstaande vragen – de eerste vier en laatste twee met ster zijn verplicht – in een e-mailbericht, voeg je antwoorden toe en stuur deze met een goede foto van jezelf (minimale omvang van 1 MB) retour aan Vastgoedmarkt-eindredacteur Francine Bardoel (francinebardoel@vakmedianet.nl). De tekst mag in totaal niet langer zijn dan 400 woorden.

Naam*:

Leeftijd*:

Opleiding*:

Ik ben*:

Waarom vastgoed:

Het mooiste vastgoedobject (en waarom):

Het lelijkste vastgoedobject (en waarom):

Mijn hart ligt bij kantoren / winkels / bedrijfsruimten / woningportefeuilles / … (en waarom):

Belangrijkste trend:

Must-read/see:

Dit zien we allen over het hoofd:

Grootste kans voor vastgoedprofessionals:

Grootste bedreiging voor de vastgoedsector:

Mijn rolmodel:

Mijn grootste succes:

Ik zou mij willen ontwikkelen in:

In mijn volgende functie wil ik:

Ik heb het meest geleerd van (situatie/persoon en wat, natuurlijk):

Als ik vragen heb over mijn vakgebied raadpleeg ik:

Over 5 jaar ben ik:

Mooiste functie in het vastgoed:

Nevenfunctie (en waarom gekozen):

Sociale media:

Favoriete apps:

Laatst bezochte evenement (zakelijk/privé):

Het opvallendste bericht van de afgelopen maand:

In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met:

De belangrijkste bron van vastgoednieuws is voor mij:

Favoriete gadget:

Transportmiddel:

Vrijmibo/hangout:

Reservevraag*: Welke vraag miste je hierboven en welk antwoord zou je hebben gegeven?

Allerlaatste vraag* (niet voor publicatie): Wie vind jij een Rising Star buiten je bedrijf? Wie zouden wij voor een volgende aflevering kunnen benaderen? Graag een naam, mobiele nummer en e-mailadres, als je iemand weet. Het mogen er ook meer dan één zijn!

Hartelijk dank voor je deelname!

NB: Persoonsgegevens die in het kader van deze rubriek aan ons worden verstrekt zullen alleen in verband hiermee worden gebruikt. Deze gegevens worden verder niet verwerkt of opgeslagen.

Reageer op dit artikel