Wil jij de volgende Rising Star worden? Zo doe je mee!

Wil jij de volgende Rising Star worden? Zo doe je mee!

In de rubriek Rising Star stelt een jong talent in de vastgoedsector zich voor aan de hand van een aantal vragen. Rising Star is een vaste rubriek van Vastgoedmarkt en verschijnt vrijdags online en op maandag in de nieuwsbrief. Wil jij de volgende Rising Star worden? Lees dan snel verder...

Rising Stars zijn jonge vastgoedprofessionals (max. 30 jaar) met nog maar enkele jaren ervaring in de vastgoedsector. Hier vind je eerder verschenen afleveringen van deze rubriek.

Meedoen is eenvoudig: beantwoord onderstaande vragen - de eerste vier en laatste twee met ster zijn verplicht - in een e-mailbericht, voeg je antwoorden toe en stuur deze met een goede foto van jezelf (minimale omvang van 1 MB) retour aan Vastgoedmarkt-eindredacteur Jannike Huisman (jannikehuisman@vakmedianet.nl). De tekst mag in totaal niet langer zijn dan 600 woorden.

Naam*:

Leeftijd*:

Opleiding*:

Ik ben*:

Mijn werk bestaat uit:

Waarom heb je voor vastgoed gekozen?

Het mooiste vastgoedobject:

Het lelijkste vastgoedobject:

Mijn hart ligt bij kantoren / winkels / bedrijfsruimten / woningportefeuilles / ... (en waarom):

Belangrijkste vastgoedtrend:

Grootste verbazing tot nu toe:

Grootste kans voor vastgoedprofessionals:

Grootste bedreiging voor de vastgoedsector:

Wie is jouw grootste inspiratiebron en waarom?

Wat is je grootste succes tot nu toe?:

Wat zou je graag beter kunnen?:

Ik heb het meest geleerd van:

Over 5 jaar ben ik:

Nevenfunctie:

Favoriete apps:

In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met:

Favoriete gadget:

Vrijmibo/hangout:

Reservevraag*: Welke vraag miste je hierboven en welk antwoord zou je hebben gegeven?

Allerlaatste vraag* (niet voor publicatie): Wie vind jij een Rising Star buiten je bedrijf? Wie zouden wij voor een volgende aflevering kunnen benaderen? Graag een naam, mobiele nummer en e-mailadres, als je iemand weet. Het mogen er ook meer dan één zijn!

Hartelijk dank voor je deelname!

NB: Persoonsgegevens die in het kader van deze rubriek aan ons worden verstrekt zullen alleen in verband hiermee worden gebruikt. Deze gegevens worden verder niet verwerkt of opgeslagen.

Lees meer over

Jannike Huisman

Jannike Huisman

Online eindredacteur

Jannike Huisman is eindredacteur en is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de online content van Vastgoedmarkt. Ze houdt zich bezig met het redigeren van artikelen, contentoptimalisatie, bewaken van de planning en de verspreiding van de content via social media en de nieuwsbrief.