nieuws

Wie wordt Young Talent 2017?

Loopbaan

‘Jonge mensen zijn het kapitaal van een bedrijf. Het straalt af op de hele organisatie als enthousiaste medewerkers hun ideeën over het werken in de vastgoedsector uit kunnen dragen via het podium van de Yardi Vastgoedmarkt Young Talent Award 2017.’

Wie wordt Young Talent 2017?

Dat zegt juryvoorzitter Cuno van Steenhoven, oud-directievoorzitter van DTZ Zadelhoff. Hij roept bedrijven op hun vastgoedtalent onder de 37 jaar op te geven voor de Yardi Vastgoedmarkt Young Talent Award 2017. Kandidaten moeten over tenminste vijf jaar werkervaring beschikken. De winnaar van de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award 2017 ontvangt naast een award een opleidingscheque voor Executive Education, ter beschikking gesteld door de  Amsterdam School of Real Estate.

Van Steenhoven nam vorig jaar het stokje over van Pieter Affourti als juryvoorzitter. ‘Het was eigenlijk nog leuker dan ik dacht omdat de deelnemers zulke opvallende vernieuwende ideeën hadden over hun werk’, blikt hij terug. ‘De inzet van ICT speelde daarbij een belangrijke rol.  Bijvoorbeeld de nieuwe manier om woningen te verkopen via internet,  vastgoed te beheren en klanten te adviseren.’ Belangrijk is volgens hem vooral dat kandidaten over een brede visie beschikken op het werken in de vastgoedmarkt, een vernieuwende kijk hebben op de eigen activiteiten en hoe zij zich verder kunnen ontwikkelen.

Meedoen aan de Yardi Vastgoedmarkt Young Talent Award 2017 is niet alleen goed voor de kandidaten en de bedrijven die hen afvaardigen, maar voor de vastgoedmarkt als geheel, vindt Van Steenhoven. ‘Want  het is goed dat de personen die de vastgoedmarkt vernieuwen zichtbaar worden. Met hun ideeën en ervaringen kan iedereen zijn voordeel doen.’

Organisaties worden uitgenodigd hun grootste talent, dat voldoet aan de basis criteria  te nomineren. Nomineer hem of haar voor de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award 2017. Voordragen is mogelijk via het aanmeldingsformulier op de site productie.vastgoedmarkt.nl. De inschrijving sluit op 3 februari 2017. In de week van 13 februari kiezen de jury en de redactie van Vastgoedmarkt vijf kandidaten uit de aanmeldingen. Hun namen worden op 27 februari bekendgemaakt en ze worden voorgesteld in Vastgoedmarkt van maart 2017. Vanaf 28 februari tot 30 mei 2017 kan er via Vastgoedmarkt.nl op de kandidaten worden gestemd.

Tijdens het Trendscongres van Vastgoedmarkt in april 2017 wordt een debatronde gehouden tussen de vijf kandidaten onder leiding van de juryvoorzitter. Na afloop kunnen de toehoorders hun favoriet aanwijzen. De redactie geeft voor het congres al een cijfer voor de inzet van sociale media door de kandidaten. Op basis van deze aspecten worden door de jury drie finalisten voor de prijs genomineerd. Vervolgens kunnen de lezers van Vastgoedmarkt tot 30 mei via Vastgoedmarkt.nl stemmen op hun favoriet voor de prijs.

Meer over de Yardi Vastgoedmarkt Young Talent Award 2017 in het novembernummer van Vastgoedmarkt, dat donderdag 17 november verschijnt.

Reageer op dit artikel