nieuws

Wie volgt ‘Young Talent’ Klaas Boekschoten op?

Loopbaan

Voor Klaas Boekschoten (30) is 2015 een schitterend jaar geworden. Hij won de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award, maakte promotie en kreeg met zijn vriendin een wolk van een zoon.

Begin juni, tijdens de vastgoedbeurs Provada in Amsterdam, werd Boekschoten uitgeroepen tot winnaar van de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award. Boekschoten kreeg de voorkeur boven Suze Gehem, mede-initiatiefnemer van De Groene Grachten en Guido van der Molen, senior adviseur bij Stec Groep.

Wat de Young Talent Award hem concreet heeft opgeleverd buiten de eer? ‘In de 3,5 maand dat ik geselecteerd was als kandidaat en voor het slotdebat op de Provada heb ik heel veel informatie vergaard voor de blogs die ik in het kader van mijn kandidatuur moest schrijven’, aldus Boekschoten. ‘Er zijn deuren geopend die anders gesloten zouden zijn gebleven. Heel leerzaam, maar je moet wel die kansen pakken anders gebeurt er niks!’

Vastgoedmarkt en Yardi zoeken nu driftig naar zijn opvolger. De winnaar van de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award ontvangt een opleidingscheque van 5000 euro, ter beschikking gesteld door ASRE.

Ken je iemand die voor deze titel in aanmerking komt en onder de 37 jaar is? Nomineer hem of haar dan voor de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award 2016. Voordragen is mogelijk via het aanmeldingsformulier op de site productie.vastgoedmarkt.nl. De inschrijving sluit op 4 februari 2016. In de week van 14 februari kiezen de jury en de redactie van Vastgoedmarkt vijf kandidaten uit de aanmeldingen. Hun namen worden op 28 februari bekendgemaakt en ze worden voorgesteld in Vastgoedmarkt van maart 2016 (verschijning op 17 maart). Vanaf 28 februari tot 8 juni 2016 kan er via Vastgoedmarkt.nl op de kandidaten worden gestemd.

Een uitgebreid interview met de Young Talentwinnaar Klaas Boekschoten staat in het decembernummer van Vastgoedmarkt, dat donderdag 17 december verschijnt. 

Reageer op dit artikel