congres

Loopbaan

Den Haag Vastgoed in Zuiderstrandtheater

Den Haag Vastgoed in Zuiderstrandtheater
Zuiderstrandtheater Den Haag

Spryg organiseert op 29 maart Den Haag Vastgoed. Het symposium over de nieuwste Haagse vastgoedontwikkelingen vindt plaats in het Zuiderstrandtheater.

Deze 24e editie wordt gepresenteerd door Synchroon-directeur Bart van Breukelen. Aan bod komen onder meer de nieuwe Haagse Woonvisie 2017-2030, de hoogbouwvisie en nieuwe projecten op de Binckhorst, Den Haag Centraal en het Beatrixkwartier.

Sprekers zijn onder andere Henk Harms (gemeente Den Haag), Paul Trip (MRP Development), Heleen Aarts (Amvest), Boudewijn Hellingman (Provast), Teun Koek (Unibail-Rodamco) en Bart Dura (Impact Vastgoed). Locatie van het evenement is het Zuiderstrandtheater op het voormalige Norfolkterrein tussen Duindorp en de oude Scheveningse haven.

Reageer op dit artikel