congres

Loopbaan

Cirre Conference 2018

Thema: beheerders, gebiedsontwikkeling, onderzoek, politiek

Prijs: €380

Cirre Conference 2018
Kleurrijke woningen aan het water

De derde Conference of Interdisciplinary Research on Real Estate (Cirre) wordt van 20 tot 21 september 2018 gehouden aan de Hanzehogeschool in Groningen. Papers kunnen worden ingestuurd tot 31 mei 2018, de deadline voor samenvattingen is 28 februari.

Het doel van de conferentie is nieuw, eigentijds en gedegen onderzoek over de vastgoedmarkt in Europa te presenteren en publiceren, waaronder conceptuele en empirische onderzoeken. De conferentie moedigt het gebruik van uiteenlopende onderzoeksmethoden aan. Er zijn tien onderwerpen gekozen waarover onderzoeken kunnen worden ingestuurd:

  • Vastgoedonderzoek en -analyse
  • Duurzaamheid in een economische, sociale of culturele context
  • Markt en vermarkting
  • Facility management
  • Gebiedsontwikkeling en -ontwerp
  • Huisvesting, platteland- en stedelijke studies
  • Sociaal-economische, psychologisch- leefomgeving en demografisch onderzoek
  • Business, economie en management
  • Beleid en praktijk
  • Onderzoeksmethoden

Deelnemers betalen 380 euro voor de tweedaagse conferentie, afgevaardigden en begeleiders betalen 150 euro. Studenten betalen de helft.

De organisatie is dit jaar in handen van het lectoraat Vastgoed, Kenniscentrum NoorderRuimte van de Hanzehogeschool Groningen in samenwerking met de Institute of Real Estate Studies in Lubljana in Slovenië. Eerdere conferenties werden gehouden in Lubljana (2016) in Slovenië en Cartagena (2017) in Spanje.

De wetenschappelijke raad is samengesteld uit vastgoedwetenschappers uit Bulgarije, Griekenland, Kosovo, Kroatië, Macedonië, Nederland, Noorwegen, Slovenië, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Nederland wordt vertegenwoordigd door lector dr. ing. Jan Veuger MRE FRICS van de Hanzehogeschool Groningen.

Meer info op: http://www.cirre.eu/

Reageer op dit artikel