nieuws

Buitenlandse expansie Bagels & Beans

Geen categorie

Bagels & Beans wil grootschalig uitbreiden in Duitsland, België en mogelijk ook Frankrijk. De Nederlandse horecaformule denkt aan ‘honderden vestigingen’.

Dat zegt oprichter Ronald Bakker tegen RetailWatching. Momenteel heeft Bagels & Beans zeventig lunchrooms in Nederland en één in het Duitse Aken. In Nederland opent Bagels & Beans dit jaar zestien nieuwe vestigingen.

Het horecaconcept verwacht dit jaar de eerste buitenlandse vestigingen te openen. De winkels in Duitsland en België worden wel aangepast aan de lokale smaak en cultuur. ‘Alleen in Noordrijn-Westfalen zouden we in potentie al net zo groot kunnen worden als in Nederland’, aldus Bakker. Bagels & Beans verkoopt bagels en koffie en opende in 1996 zijn eerste winkel in de Amsterdamse Ferdinand Bolstraat.

Reageer op dit artikel