nieuws

Wie volgt toptalent Jessie Wagenaar op?

Geen categorie

‘De Young Talent Award heeft mij niet alleen veel warme reacties opgeleverd, maar ook persoonlijke groei. Ik heb geleerd via blogs en debatten hoe belangrijk het is mijn professionele mening goed onder woorden te brengen.’
.
 

Wie volgt toptalent Jessie Wagenaar op?

Dat zegt Jessie Wagenaar (35), winnares van de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award 2016. De directeur Verkoop & Gebiedsmarketing van BPD volgt in de jury van de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award Klaas Boekschoten (winnaar  2015) op. Het nieuwe jurylid  roept bedrijven op hun jong talent aan te melden voor de editie 2017 van de Young Talent Award. ‘Bedrijven worden er zelf  ook beter van als hun talentvolle mensen leren hun visie scherper te formuleren. Want die visie krijgt wel zijn beslag in het bedrijf.’
Maar deelname is vooral leerzaam en leuk voor de kandidaten zelf, vervolgt zij enthousiast: ‘Je hoort vaak ‘het is belangrijk om jonge mensen in een organisatie te hebben, want die brengen frisse nieuwe ideeën in’. Mijn ervaring is ook dat niemand zit te wachten op frisse ideeën als ze niet met overtuiging worden overgebracht. Je kunt niet volstaan met zomaar iets roepen. Het  gaat er om dat zo’n mooi idee ook geïmplementeerd wordt. De Young Talent Award heeft me echt geholpen om mijn visie aan te scherpen.’

De opleidingscheque van de  Amsterdam School of Real Estate (ASRE), onderdeel van de Young Talent Award, verzilvert zij in februari 2017. Dan volgt zij een dag in de week gedurende vier maanden de module Marktanalyse, onderdeel van de Master of  Science in Real Estate (MSRE) opleiding. ‘Ik heb al enkele gesprekken gevoerd ter voorbereiding. Dat pakt de ASRE heel professioneel aan. Ik hoop er een breder perspectief op de woningmarkt aan over te houden. Zelf zal ik ook klantkennis inbrengen.’

Aanmeldingsprocedure
De jury nodigt  organisaties uit hun grootste talent te nomineren voor de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award 2017. omineer hem of haar voor de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award 2017. Voordragen is mogelijk via het aanmeldingsformulier op de site productie.vastgoedmarkt.nl. De inschrijving sluit op 3 februari 2017. In de week van 13 februari kiezen de jury en de redactie van Vastgoedmarkt vijf kandidaten uit de aanmeldingen. Hun namen worden op 27 februari bekendgemaakt en ze worden voorgesteld in Vastgoedmarkt van maart 2017 (verschijning . Vanaf 28 februari tot 30 mei 2017 kan er via Vastgoedmarkt.nl op de kandidaten worden gestemd.
Tijdens het Trendscongres van Vastgoedmarkt in april 2017 wordt een debatronde gehouden tussen de vijf kandidaten onder leiding van de juryvoorzitter. Na afloop kunnen de toehoorders hun favoriet aanwijzen. De redactie geeft voor het congres al een cijfer voor de inzet van sociale media door de kandidaten. Op basis van deze aspecten worden door de jury drie finalisten voor de prijs genomineerd. Vervolgens kunnen de lezers van Vastgoedmarkt tot 30 mei via Vastgoedmarkt.nl stemmen op hun favoriet voor de prijs.
Het slotdebat vindt plaats tijdens de vastgoedbeurs Provada 2017 in de Rai Amsterdam op donderdag 1 juni in de stand van Vastgoedmarkt. Daar stelt de jury vragen en geeft na afloop een cijfer. Op basis daarvan en de stemmen van de lezers wordt de uiteindelijke prijswinnaar gekozen en de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award uitgereikt.
Buiten Jessie Wagenaar bestaat de jury uit  juryvoorzitter Cuno van Steenhoven, oud-topman van DTZ Zadelhoff, Richard Gerritsen, regional director European Sales Yardi Systems, en Erik Wiegerinck, senior redacteur Vastgoedmarkt.(EW)

Meer over de visie van Jessie Wagenaar in het decembernummer van Vastgoedmarkt dat donderdag 15 december verschijnt.

Reageer op dit artikel