nieuws

Simmons & Simmons adviseert bij verkoop vakantiewoningen

Geen categorie

Simmons & Simmons heeft SAS Atream en Home Invest Belgium geadviseerd bij de verwerving van 330 vakantiewoningen, centrale voorzieningen en openbare ruimte in vakantiepark Port Zélande.

Het internationale advocatenkantoor Simmons & Simmons heeft de Franse vermogensbeheerder SAS Atream, dat namens Franse institutionele beleggers opereerde, en Home Invest Belgium geadviseerd over de overname van 330 vakantiewoningen, de centrale voorzieningen en de openbare ruimte in vakantiepark Port Zélande in Ouddorp. De verkoper in deze transactie was Gran Dorado Port Zélande.

Atream is een vastgoed- en vermogensbeheerder die is gespecialiseerd in overeenkomsten voor institutionele of ervaren particuliere beleggers waarbij twee of meer kapitaalverschaffers zijn betrokken. De fondsen van Atream beleggen in horeca-, residentieel – en commercieel vastgoed. Home Invest Belgium, opgericht in 1999, is aan de beurs van Euronext Brussel genoteerd. Deze overname is de eerste buiten België.

Het team van Simmons & Simmons, dat werd geleid door partners Rob Hendriks en Luc Cohen, bestond verder uit Siemkje Batenburg, Anne-Fleur van ‘t Hooft, Cathelijne Otte, Birte Kersten, Andrea Chao, Martijn Stuart, Victoria den Haring, Marieke Driessen, Celine Larmet en Vincent Engel.

Reageer op dit artikel