nieuws

Lean & Green Award voor Drive Greenish

Geen categorie

Op woensdag 30 november vond bij Waterschap Rivierenland in Tiel de uitreiking van de Lean & Green Awards en Stars plaats. Ditmaal viel ook vastgoedonderneming Hanzevast real estate in de prijzen. De verhuurder ontving de Personal Mobility Award voor het Drive Greenish-concept bij kantoorgebouw Greenish.

Greenish staat in het teken van duurzaam en groen ondernemen. Er zijn niet alleen plannen om van het kantoorgebouw aan de A4 in Den Haag een energielabel A te maken, er komen ook mogelijkheden voor duurzaam vervoer. Zo zal Fastned een snellaadpaal voor elektrische auto’s bij het kantorencomplex plaatsen en kunnen er straks via een gemakkelijk intekensysteem elektrische leenauto’s gehuurd worden. ‘Door elektrisch rijden worden snelweglocaties ook weer aantrekkelijk voor duurzame bedrijven,’ aldus Jaap Wolters, algemeen directeur van Hanzevast.

In totaal ontvingen negen bedrijven de Lean & Green Personal Mobility Award, waaronder ABN-AMRO, Mobility Label en Hanzevast. Het Lean & Green netwerk bestaat inmiddels uit 500 koplopers in acht Europese Landen, verdeeld in twee categorieën: Logistics en Personal Mobility. Deze bedrijven zetten zich op allerlei verschillende manieren in voor de verduurzaming van mobiliteit. Zo wordt niet alleen het milieu ontzien, maar kunnen er ook flinke kosten worden bespaard.

Reageer op dit artikel