nieuws

Habion versterkt beleggersfunctie

Geen categorie

Daniëlle Breure, Carla Wezenberg, José Hoogveld en Dennis van de Pas zijn in dienst getreden bij ouderenhuisvester en maatschappelijk belegger Habion. De uitbreiding van het team heeft te maken met de versterking van de beleggersrol en optimalisatie van de vastgoedportefeuille van Habion.

Wezenberg is gestart als omgevings- en trendanalist portefeuillemanagement. Hiervoor werkte zij onder andere als adviseur strategie en beleid bij woningcorporatie Ymere. In 2014 behaalde zij een graad als Master in Real Estate.   Hoogveld gaat aan de slag als transactiemanager. Daarvoor was zij onder andere coördinator dispositie bij woningcorporatie Havensteder en dispositiemanager bij de gemeente Rotterdam.

Breure is omgevings- en trendanalist. Zij werkt hiervoor bij vastgoedconsultancy CBRE. Daar adviseerde zij opdrachtgevers bij zorgvastgoed gerelateerde vraagstukken. Zij studeerde bouwkunde aan de TUDelft en zorg & vastgoed bij ASRE.

Van de Pas werkt bij Habion als portefeuilleanalist. Hij werkte hiervoor als adviseur/vermogensbeheerder bij Sweco Capital Consultants (voorheen Grontmij). Ook werkte hij bij de Stec Groep. 

Reageer op dit artikel