nieuws

G&S-oprichter Gongriep overleden

Geen categorie

Chris Gongriep, medeoprichter van G&S Vastgoed, is overleden. Dat heeft tijdschrift Quote vernomen en is bevestigd door G&S. Hij is zelf uit het leven gestapt.

De vastgoedtycoon is om het leven gekomen na een sprong uit een gebouw aan de Claude Debussylaan in Amsterdam, aldus Quote. Gongriep woonde daar en zou volgens mensen uit zijn omgeving al tijden lijden aan depressie. Gongriep was ook eigenaar van Holland Jachtbouw.

De projectontwikkelaar was zelf ook fervent zeiler en deed mee aan verschillende prestigieuze wedstrijden. In juli 2015 kwam Gongriep voor het laatst in het nieuws nadat hij zijn 40-procentsbelang in G&S aan VolkerWessels had verkocht. Deze verkoop was al in 2007 beklonken. Destijds nam het bouwbedrijf van Dik Wessels al een 30-procentsbelang in G&S.

Reageer op dit artikel