nieuws

Dijkstra van BNA naar AM

Geen categorie

Saskia Dijkstra is op 1 december in dienst getreden bij gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM. Zij zal als de afdeling Communicatie van AM versterken.

Dijkstra (45) zal in haar nieuwe functie mede vorm en inhoud geven aan vernieuwingen op het vlak van interne en externe communicatie, zowel op bedrijfs- en thematisch als projectniveau. De afdeling Communicatie van AM onder leiding van Michel Westbeek richt zich op het verder versterken van het imago van AM.

Saskia Dijkstra is afkomstig van BNA (Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus), waar zij werkzaam was als senior communicatieadviseur. Hier heeft zij de afgelopen jaren de transitie van beroeps- naar branchevereniging ingericht en uitgevoerd op het gebied van reputatiemanagement. Ze heeft haar doctoraal Communicatiewetenschappen behaald aan de Universiteit van Amsterdam.

Reageer op dit artikel