nieuws

CBRE trekt Diederick Vrijenhoek aan

Geen categorie

Diederick Vrijenhoek is per 1 december gestart als associate director Investment Properties bij CBRE. Hij focust zich in het midcap-team op beleggingen in het middensegment van de commerciële vastgoedmarkt.

Vrijenhoek heeft ruim zeven jaar ervaring in de vastgoedsector. Hij is afkomstig van JLL, waar hij in zijn laatste functie als associate director Agency verantwoordelijk was voor de aan- en verhuur en aan- en verkoop van kantoorruimte in Amsterdam. Binnen CBRE richt Vrijenhoek zich op de beleggingstransacties tot circa 12 miljoen in de regio Noord-Holland.

Erik Langens, executive director Capital Markets: ‘Sinds begin dit jaar hebben wij een toegewijd team specialisten aangesteld dat exclusief ingezet wordt voor lokale beleggingstransacties tot circa 12 miljoen euro. Dit is een niche in de markt die speciale expertise en ervaring verdient. Het midcap-team werkt nauw samen met CBRE’s andere disciplines zodat wij onze opdrachtgevers in de volledige breedte kunnen adviseren.’

CBRE claimt op het gebied van commercieel vastgoedadvies marktleider te zijn in Nederland. Sinds de overname van Johnson Controls in september vorig jaar is de dienstverlening van de organisatie verder gediversifieerd met Enterprise Facilities Management. Hierdoor heeft CBRE met 1.450 medewerkers de sterkste positie in de branche.

Reageer op dit artikel