nieuws

Verkoop tweede fase woningproject Delft

Geen categorie

Ontwikkelingscombinatie Harnaschpolder C.V. start 25 november de verkoop van de tweede fase van het project DelftsHart Nieuw Geluk in Delft met een aanbod van 22 woningen.

De 28 woningen uit de eerste fase zijn op dit moment bijna alle verkocht. De bouw van de eerste fase start volgens planning in december. Ontwikkelingscombinatie Harnaschpolder C.V. betreft een samenwerking van AM en VolkerWessels Vastgoed. Het actuele woningaanbod in de nieuwe fase betreft zes rijwoningen en zestien twee-onder-een-kapwoningen. Het ontwerp van de woningen in DelftsHart Nieuw Geluk komt van Ibelings van Tilburg architecten.

Het totale plan DelftsHart Nieuw Geluk omvat vijftig woningen. De prijzen van de woningen variëren tussen 330.000 en 495.000 euro. DelftsHart Nieuw Geluk ligt ten zuidwesten van het centrum van Delft. De vlakbij gelegen ecologische zone verbindt de verschillende natuurgebieden rond Delft met elkaar. 

Reageer op dit artikel