nieuws

Vastgoedmarkt zoekt een online marketeer

Geen categorie

Voor Vastgoedmarkt en De Architect zoekt uitgeverij Vakmedianet een ondernemende en creatieve online marketeer (36 uur).

Vastgoedmarkt is al veertig jaar het leidende merk op het gebied van Nederlands commercieel onroerend goed. Ontwikkelaars, beleggers, financiers, adviseurs, beheerders, retailers en andere eindgebruikers, consultants, gespecialiseerde juristen en notarissen, maar ook de diverse overheden gebruiken Vastgoedmarkt om op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van commercieel vastgoed in de meest brede zin. Dit gebeurt niet alleen via het maandblad, maar ook via een dagelijkse digitale nieuwsbrief voor de abonnees en de website. De Architect is een Nederlands onafhankelijk en opiniërend platform op het gebied van architectuur, stedebouw, techniek en interieur. In het blad staat het ontwerp centraal. Maar ook online, via www.dearchitect.nl, de nieuwsbrief of de digitale magazines, is De Architect het platform voor vakkennis en inspiratie.

Je uitdaging

Als marketeer heb je een grote verantwoordelijkheid. De functie behelst zowel jouw strategische blik als operationele hand en je bent across the line verantwoordelijk voor alle fases van de customer journey. Afhankelijk van waar de klant zich bevindt, zijn jouw werkzaamheden online danwel offline. Jouw eerste prioriteit is zoveel mogelijk klanten voor De Architect en Vastgoedmarkt te boeien en te binden. Jouw tweede prioriteit is verkoop te helpen hún klanten te overtuigen van de positie en kracht van De Architect en Vastgoedmarkt. En wie kan dit nou allemaal beter dan jij?

Dit zijn jouw verantwoordelijkheden:

 • Strategische positionering van De Architect en Vastgoedmarkt. Je hebt gevoel en inzicht in trends en de markt en bepaalt samen met de uitgever de koers van De Architect en Vastgoedmarkt.
 • Ontwerp van klantsegmenten en klantreis, die als basis dienen voor de activiteiten die je ontplooit.
 • Ontwikkelen jaarplan om je targets te halen, voorzien van budget. Dit plan stel je gedurende het jaar bij op basis van ontwikkelingen en kansen in de markt.
 • Uitvoeren van online (maar ook offline) sales en engagement campagnes die de juiste klant op het juiste moment aanspreken.
 • Ondersteuning van verkoop door het geven van advies en middelen om hun klanten beter te bedienen en te bereiken. Maar ook het ontwikkelen van vernieuwende crossmediale pakketten op maat voor adverteerders.

 

Wie ben je?

 • Teamplayer. Binnen De Architect en Vastgoedmarkt werken we volgens de SCRUM-methode, wat inhoudt dat jij met je collega’s van De Architect en Vastgoedmarkt alle ins en outs van je merk kent en met elkaar werkt om het beste te bereiken. Daarbij inspireer je je teamgenoten en treed je op als klankbord én katalysator van idee tot uitvoering.
 • Resultaatgericht. Je houdt ervan dat online je alle mogelijkheden geeft je werkzaamheden meetbaar te maken en zo je resultaat inzichtelijk te krijgen.
 • Externe blik. Je ziet wat er binnen de branche, op jouw vakgebied en in de markt als geheel gebeurt en weet dit te vertalen naar kansen en mogelijkheden voor De Architect en Vastgoedmarkt.
 • Analytisch. Je weet gebruik te maken van data, Google Analytics en andere bronnen die tot je beschikking zijn en zet deze in om je marktbewerking te verbeteren.
 • Praktisch. Een plan vind je belangrijk, maar zonder goede uitvoering is het maar een plan. Je bent creatief en vindingrijk in het uitvoeren van je ideeën.
 • Online liefhebber. De activiteiten van De Architect en Vastgoedmarkt verschuiven steeds meer naar online, wat betekent dat jouw werkzaamheden ook veelal online zijn. Je beschikt over een hbo-diploma en hebt verstand van de verschillende facetten van online marketing, lead generation en content marketing en een bewezen track record op dit gebied.

 

Wat bieden we?

We bieden een functie met groeimogelijkheden, waarbij je alle mogelijkheden hebt om jezelf te ontplooien door het volgen van opleidingen en vaardigheidstrainingen. Je wordt gestimuleerd om initiatief te tonen en je maximale bijdrage te leveren aan de doelstellingen van Vakmedianet.

Meer weten?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tialde Postma, Teamleider Marketing & e-commerce. Haar nummer is: 070- 30 46958. We ontvangen graag je motivatie en cv per e-mail: vacatures@vakmedianet.nl o.v.v. Online Marketeer. De sluitingsdatum is 18 november 2016.

Reageer op dit artikel