nieuws

Roel Drenth naar Cushman & Wakefield

Geen categorie

Roel Drenth (37) MSc RE MRICS RT is per 1 november 2016 benoemd tot taxateur in het Banking team van Cushman & Wakefield.

Hij is afkomstig van FGH Bank waar hij de afgelopen vijf jaar verantwoordelijk was voor banktaxaties in o.a. de sectoren kantoren, retail, bedrijfsruimten en woningen. Bij Cushman & Wakefield is Drenth verantwoordelijk voor banktaxaties in alle commercieel vastgoedsectoren in het Oosten van Nederland.

Frank Adema, international partner en Head of Valuation & Advisory bij Cushman & Wakefield: ‘Wij hebben de afgelopen periode onze positie op de taxatiemarkt flink versterkt met de komst van de ING-taxateurs. Onze opdrachtenportefeuille groeit nog steeds en breidt zich ook regionaal fors uit. De komst van Roel betekent dat wij nu iemand dedicated actief hebben voor banktaxaties in het Oosten van Nederland en ook in die regio dus verder kunnen groeien.’

Reageer op dit artikel