nieuws

RICS in mediation voor vastgoedsector

Geen categorie

RICS in Nederland lanceert zijn mediation services voor de vastgoedsector en de bouw tijdens een introductiebijeenkomst op 7 december bij Nauta Dutilh in Amsterdam.

RICS Mediation biedt de vastgoed- en bouwsector een alternatief voor een gang naar de rechter. Partijen die een geschil willen oplossen kunnen nu een beroep doen op RICS geaccrediteerde mediators, die geschoold zijn in verschillende manieren om door bemiddeling geschillen op te lossen. RICS in Nederland helpt partijen bij het vinden van de geschikte RICS geaccrediteerde mediator. RICS in Nederland heeft inmiddels twaalf geaccrediteerde mediators. Zij hebben de RICS mediationopleiding met succes afgerond en het RICS accreditatieprogramma doorlopen.

De introductiebijeenkomst is toegankelijk voor alle partijen die actief zijn in de vastgoedsector en de bouw én geïnteresseerd zijn in mediation als methode om een geschil op te lossen. De sprekers zijn Maarten Vermeulen, managing director RICS Europa, John Fletcher, RICS product group director ADR (Alternative Dispute Resolution) en Cosmo Schuurmans, RICS-mediator. De officiële lancering bestaat uit het in gebruik nemen van de Nederlandse website voor RICS Mediation. 

RICS Nederland telt 794 leden.  

Reageer op dit artikel