nieuws

Ramon Hermans wint Vastgoedmarkt Golf Trophy 2016

Geen categorie

Ramon Hermans van Keystone Vastgoed heeft de Vastgoedmarkt Golf Trophy 2016 gewonnen. Dit jaarlijkse invitatiegolftoernooi vond voor de achttiende keer plaats op golfbanen rond de Spaanse stad Marbella.

Ramon Hermans wint Vastgoedmarkt Golf Trophy 2016

De leiding van het driedaagse toernooi was in handen van Vastgoedmarkt-hoofdredacteur Johannes van Bentum en accountmanager Jan Vlastuin. Op donderdag 3 november 2016 werd na aankomst in Marbella direct begonnen op golfclub Marbella Golf met de spelvorm Texas Scramble, waarbij de vastgoedprofessionals in teams tegen elkaar speelden.

Hermans sloot zaterdag 5 november de tweede spelronde af op de uitdagende golfbaan Los Arqueros met een eindscore van 58 punten. Hij bleef daarmee één punt voor op de nummer twee Feike Siewertsz van Reesema (Siewertsz Beleggingen). Een gedeelde derde plaats ging met 56 punten naar Paul Jansen (NSI) en Mark McLaughlin (Valad). Een dag eerder had Hermans met een score van 34 punten al bijzonder goed gespeeld op de fraaie golfbaan La Quinta.

De prijs voor de longest op hole 18 ging dit jaar naar Flip van Overhagen (Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting) na een zeer goede slag van 210 meter uphill.

Geen van de spelers heeft de prijs voor de neary – de afslag die het dichtst de pin nadert – op hole 16 gewonnen. Niemand slaagde erin de bal in één slag op de green te krijgen. De prijs voor Lady of the Tournament ging voor het derde jaar op rij naar Ans de Wijn (Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting).

  

Deelnemers aan de Vastgoedmarkt Golf Trophy 2016 waren: Jan Vlastuin (Vastgoedmarkt), Johannes van Bentum (Vastgoedmarkt), Jef van der Zande (Mandemakers Groep), Peter van Nederpelt (Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting), Alexander Bicker (Bicker Vastgoed), Ramon Hermans (Keystone Vastgoed), Gerbrand Osinga (HYS Legal), Kees Droste (Droste de Vries Makelaars), Jaap van Dijk (Van Dijk Ten Cate), Mark McLaughlin (Valad), David Coster (Nieuw Holland), Flip van Overhagen (Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting), Paul Jansen (NSI), Feike Siewertsz van Reesema (Siewertsz Beleggingen), Gert-Jan Veldkamp (WP Retail Invest), Ed Knoppert (Bureau Registratie Integriteit Volkshuisvesting), Ans de Wijn (Ande de Wijn Bedrijfshuisvesting), Maurits Caransa (Caransa Groep), Cuno van Steenhoven (US Consult) en Edwin van Wilsum (Van Wilsum Vastgoedbeheer). Niet op de foto: Sander van der Meij (Jacobs van der Meij Real Estate), Pip Jacobs (Jacobs van der Meij Real Estate) en Harald Telkamp (Nieuw Holland).

 

Ramon Hermans (links) ontvangt de wisselbokaal uit handen van Vastgoedmarkt-hoofdredacteur Johannes van Bentum.

Reageer op dit artikel