nieuws

Newomij bedrijfsonderdelen onder een dak

Geen categorie

Vanaf 2 januari 2017 zijn alle bedrijfsonderdelen van Newomij inclusief het personeel gezamenlijk gehuisvest in het gerenoveerde kantoorgebouw aan Koningin Wilhelminalaan 31 te Naarden.

Dat meldt de onderneming. Het betreft Newomij Financieringen, Newomij VvE Beheer, Newomij Verzekeringen en Huurwel. 

Het kantoor aan Oranje Nassaulaan 21 in Amsterdam sluit eind dit jaar zijn deuren.  Voor met name de VvE-relaties beschikt het bedrijf in gebouw De Gelder aan A.J. Ernststraat 595 G  in Amsterdam over een representatieve vergaderruimte.

Newomij is een particuliere vastgoedonderneming. De exploitatie gebeurt onder de naam Huurwel. Newomij is daarnaast actief op het gebied van vastgoedfinancieringen, beheer van verenigingen van eigenaars en assurantiebemiddeling.

Reageer op dit artikel