nieuws

Nederlandse winkelcentra genomineerd voor ICSC Award

Geen categorie

De internationale raad voor winkelcentra ICSC heeft tijdens de winkelvastgoedbeurs Mapic in Cannes de finalisten bekend gemaakt die meedingen naar de European Shopping Centre Awards 2017. Gelderlandplein in Amsterdam en Heuvel in Eindhoven zijn kanshebbers.

Nederlandse winkelcentra genomineerd voor ICSC Award

Winkelcentrum Gelderlandplein van de Kroonenberg Groep is genomineerd in de categorie Renovatie en/of Uitbreiding Middelgroot, evenals Heuvel in Eindhoven van CBRE Global Investors. Een buitenlandse tegenstrever in deze categorie is winkelcentrum Fischapark in Wiener Neustadt, Oostenrijk.

De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de Europese ICSC-conferentie op 24 tot 25 april 2017 in de Poolse Warschau.

Dertien Europese winkelcentra hebben in vijf verschillende categorieën een plekje op de shortlist weten te veroveren. In de categorie Bestaande Centra zijn genomineerd: Almada Fórum in Almada (Portugal), Europark Salzburg in Salzburg (Oostenrijk), Union Square Aberdeen in Aberdeen (Verenigd Koninkrijk).

De strijd in de categorie Renovatie en/of Uitbreiding Groot/Extra Groot gaat tussen Aleja Bielany in Kobierzyce (Polen) en Ankamall in Ankara (Turkije). Genomineerd in de categorie Nieuwe Ontwikkelingen Klein zijn Promenade Sainte-Catherine in Bordeaux (Frankrijk) en Weberzeile in Ried im Innkreis (Oostenrijk). In de categorie Nieuwe Ontwikkelingen Middelgroot en Groot gaat het tussen Forum Lviv in Lviv (Oekraïne), Ma Petite Madelaine in Chambray-lès-Tours (Frankrijk) en Polygone Riviera in Cagnes sur Mer (Frankrijk).

Reageer op dit artikel