nieuws

Multi met drie winkelcentra in race voor ICSC Awards

Geen categorie

Multi is genomineerd met drie winkelcentra voor de European Shopping Centre Awards 2017. Dit is bekendgemaakt door de internationale raad voor winkelcentra (ICSC) tijdens winkelvastgoedbeurs Mapic in Cannes.

Multi met drie winkelcentra in race voor ICSC Awards

Zoals we gisteren schreven, dingt ook een Nederlands winkelcentrum – Gelderlandplein – mee naar de prijzen. Multi is de Nederlandse projectontwikkelaar die met maar liefst drie winkelcentra in de prijzen kan vallen. De winkelcentra Forum Lviv in de Oekraine, geopend in 2015, is genomineerd in de categorie nieuwe ontwikkelingen en Almada Forum in Portugal, geopend in 2002, in de categorie bestaande winkelcentra.

Van beide winkelcentra is Multi de ontwikkelaar. Daarnaast is winkelcentrum Gelderlandplein genomineerd in de categorie renovatie en/of uitbreiding middelgroot. Hiervan is Multi co-ontwikkelaar. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de Europese ICSC-conferentie op 24 en 25 april 2017 in Warschau.

Reageer op dit artikel