nieuws

MS Mode start door met bijna driekwart winkels

Geen categorie

MS Mode behoudt in Nederland 95 van de oorspronkelijke 130 winkels en sluit de overige 35 vestigingen. Dat bericht persbureau ANP.

MS Mode maakte vorige maand een doorstart onder de vorige eigenaar Coolinvestments en de Amerikaanse investeerder GA Europe. De damesmodeketen houdt in België 24 van de 46 vestigingen open. In Luxemburg zal MS Mode vijf vestigingen en in Spanje 32 winkels exploiteren.

Ook maakte MS Mode bekend dat de formule vanaf januari weer 100 procent onderdeel is van Coolinvestments, het investeringsvehikel van winkelondernemer Roland Kahn. Tot die tijd blijft GA Europe met Coolinvestments verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering. In België werd Kahn ervan beschuldigd bewust op een faillissement te hebben aangestuurd om duur personeel te lozen op kosten van de overheid. (MvL)

Reageer op dit artikel